maanantai 10. joulukuuta 2012

Kiireisenä uuteen viikkoon!

Olen tänään juossut pää kolmantena jalkana paikasta toiseen hoitamassa erinäisiä asioita. Nyt on joulukortit ja muutama paketti lähetetty menemään, uusi kirjastokortti hankittu kadonneen tilalle ja vihdoin viimein saatu aikaiseksi ostaa uusi hammastahna :D En tajua, mikä siinäkin on, että sitä unohtaa aina ostaa.. Sama kyllä kosteusvoiteen ja vessapaperin kanssa, niitä saa käyttää aika säästellen aina loppuvaiheessa kun uusien hankkiminen venyy joka kerta hahhah :D Nojoo höpinät sikseen. Tulin äsken lenkiltä ja juoksin aika reippaaseen tahtiin :)

5,7 km
34 min
442 kaloria

Mun keskinopeus tavallisella lenkillä on noin 6 minuuttia 40 sekuntia per kilometri, joten aika reipasta tahtia mentiin. Tämän lenkin keskinopeudeksi tuli siis 5 minuuttia 59 sekuntia per kilometri (kuten alemmasta kuvasta näkee) ja kyllä tämän olossa huomasi siinä loppulenkistä ja varsinkin näin jälkeen päin :D



Blogilleni on lukijoita kertynyt jo mahtavat yhdeksän kappaletta, tervetuloa kaikille :) Jos keneltäkään löytyy mitään sanottavaa, esimerkiksi palautetta mistä tahansa blogiin liittyvästä asiasta tai ehkä parannus- tai postausehdotuksia niin antaa tulla! :) Mielelläni kuulisin lukijoideni ajatuksia, mielipiteitä ja ideoita :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti