maanantai 3. joulukuuta 2012

Takaisin lenkkipolulla!

Tänään pääsin vihdoin takaisin lenkkipolulle, meinasi päästä kärsivällisyys loppumaan tuon sairastelun kanssa :D Juoksin reilut viisi kilometriä ja aikaa kului noin 35 minuuttia, jonkin verran yritin vauhtia himmailla mutten kovin kummoisesti siinä onnistunut. Pakkasta oli 18 astetta ja näin pari tuntia lenkin jälkeen keuhkoputkessa tuo lenkki kyllä tuntuu, joten hieman mietityttää lähdinkö kuitenkin liian nopeasti sairastelujen jälkeen rehkimään... Lenkillä juoksu kulki hyvin ja askel oli kevyt lähes viikon tauosta huolimatta :)


Pidän hirveästi erilaisista salaateista ja mielelläni väsäilen niitä itselleni useinkin. Tänään tein tällaista kanasalaattia :)


Kuva nyt ei ehkä aivan parhaasta päästä ole :D En todellakaan ole mikään huippukokki ja nämä minun salaatit on aika yksinkertaisia; salaattia, kurkkua, kirsikkatomaatteja, PALJON raejuustoa ja hunajamarinoituja kanasuikaleita.

Fiilis on ollut pirteä ja energinen aikalailla koko päivän, motivaatio urheilun ja syömisen suhteen on tällä hetkellä kohdillaan ja toivottavasti pysyykin!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti